Werkwijze Kindercentra

Afspraak inplannen


De eerste stap is het plannen van een datum dat ik bij jullie op de locatie kom fotograferen. Uiteraard gaat dit in overleg en hou ik rekening met de groepssamenstelling. Ik reken ruim qua tijd omdat het ene kind iets meer tijd nodig heeft om te wennen aan mij, dan het andere kind. Ik reken per kind op 10 minuten. Het dus kan zijn dat ik meer dagdelen inplan omdat een locatie meerdere groepen heeft.
Zorg dat je ruim op tijd contact opneemt want mijn agenda is snel vol!

Voorbereiding


In de periode vóór de fotosessie zullen we een aantal keren per Mail en Whatsapp of per telefoon contact met elkaar hebben. We hebben het dan over hoeveel kinderen er op de foto gaan.
Graag wil ik weten wie er komt assisteren van de groepsleidsters (1 per groep)  Of er broertjes en zusjes op de foto gaan  en of er baby’s zijn. Want dan neem ik daar ook tributen voor mee, zoals een mandje en kleedjes.

Dag van de schoolfoto’s


Ik kom een uur van te voren naar de locatie toe, zodat ik de tijd heb om rustig mijn fotostudio op te bouwen. Daarna maak ik wat test foto’s en kunnen we beginnen.
Graag heb ik iemand aan mijn zijde die de kinderen goed kent en dus een vertrouwd persoon is. Dit is fijn voor de kinderen want dan komen ze sneller tot rust en hebben we leuke ontspannen foto’s.
De kinderen mogen een item kiezen om mee op de foto te gaan: een poef, een auto, een kleedje of een stoeltje.

Na de schoolfoto’s


Er worden ontzettend veel foto’s gemaakt tijdens een schoolfoto sessie. De ouders krijgen alleen de allermooiste te zien. Ik selecteer en bewerk alle foto’s in kleur en waar nodig werk ik storende elementen weg. Bijvoorbeeld een snottebel of een blauwe bult. Als ouders dat écht niet willen, dan laat ik het zoals het is.
Na maximaal 3 krijgen de ouders een inlog kaartje met een persoonlijke code. Ze kunnen dan via deze link de foto’s bekijken en bestellen: www.rebellekefotografie.nl/bestellen . Hier kunnen de ouders de digitale foto’s bestellen maar ook andere foto artikelen, zoals afdrukken maar ook een canvas voor aan de muur. Wat je ook kiest, je bent gegarandeerd van de hoogste kwaliteit producten!
De foto’s van de groepsleidsters, team en groep krijgen jullie gratis, als dank voor het vertrouwen!